petak, 15. srpnja 2016.

5 ways to survive a roadtrip!

Hej,hej,hello loves! Dobrodošli u još jedan post. U pitanju je collab s divnom Kristinom koja ima blog Coat and cupcake . Svakako pročitajte i njezin post. Danas vam donosim 5 načina/ideja da provedete vožnju u autu ili autobusu što bolje,da vam ne bude dosadno. Keep reading! :-)




  • Listen to music
Jedna od najboljih stvari koje možete raditi tijekom vožnje.jest slušanje muzike. Skinit na mobitel ili na mp3 nešto glazbe,uzmi slušalice i uživaj. Meni je najbolje tijekom vožnje slušati muziku i zamišljati da sam u tom spotu,lol,znam da nisam normalna.Uglavnom,opustite se. Nekad je lako i zaspati dok slušate muziku,pa vam i to može biti opcija. Anyways,skinite dosta pjesama da se ne ponavljaju iste previše puta,lol,a u prošlom postu sam pri kraju dala 20 pjesama koje možete skinuti ukoliko nemate ideja više.


  • Travel diary!
Još jedna zanimacija tijekom puta vam može biti pisanje dnevnika putovanja. Kupite/nađite si nekuu bilokakvu bilježnicu,možete ju ukrasiti i pišite. Pišite vaše dojmove o putovanju,opisujte krajolike,zapišite sve ono što želite zauvijek imati u sjećanju s tog putovanja. Možete i skupljati neke papiriće or something s tog putovanja i tamo to lijepiti. A tijekom vožnje zapisujte svoje misli i razmišljanja o putovanju,što god vam padne na pamet. Poslije ćete imati lijepe uspomene.


  • Read a book!
Mnogi nisu u stanju čitati tijekom vožnje,no ako si ona od rijetkih i cesta nema puuno zavoja i slično,svakako možeš čitati. U svakom slučaju ponesi knjigu na put,pa ju možeš čitati kad god stigneš,jel. Čitanje je dobro za razvijanje riječnika i uz to odlično ubija dosadu. Zabava vam je zajamčena,a imate toliko zanimljivih knjiga. Zašto ne pokušati?

  • Scenery!
Tijekom puta ćeš sigurno uočiti neke lijepe i zanimljive krajolike. Gledaj ih,promatraj,razmišljaj o svemu,fotografiraj.. Ako budeš fotografirala samo ćeš imati više lijepih uspomena. Pokušaj! Nema ništa loše u tome. Umjesto fotografiranja možeš jednostavno razmišljati. Tema tvojih misli može biti bilo što. Ako se zadubiš u misli,sigurno ti neće biti dosadno! A,možda usput i zaspeš,lol!

(Idk jesam li ovu sliku već jednom postavila na blogu,no eto,nju sam slikala dok sam putovala,hehe)

  • Talk to strangers!
Ako putuješ autobusom i dosadno ti je,možeš pričati s ljudima oko sebe. Možda bude i tvojih vršnjaka,nikad ne znaš. A svako novo prijateljstvo je lijepo i treba ga cijeniti. Zato se oslobodi,ne budi sramežljiva,skupi hrabrost i pozdravi nekoga,javi se nekome. To učini odmah na početku puta da imaš s nekim provoditi vrijeme u vožnji. A ako putuješ s obitelji,i s njima možeš pričati. Svakako ti neće biti dosadno. AKo nisi baš otvorena osoba,onda uzmi laptop sa sobom i gledaj neke filmiće na youtubeu,piši blog ili nađi neku treću zanimaciju na laptopu!

I eto,to je to za ovaj post. Nadam se da vam se sviđa. Jako sam sretna što sam ostvarila ovaj collab i nadam se da ćemo ga još jednom u budućnosti ponoviti. Naravno,ako želite,uvijek mi se možete javiti za collab jer mi je to definitivno najdraža stvar kod bloganja. A što se tiče posta,pišite mi mišljenja u komentare i na ask,učlanite se da budete obaviješteni putem bloggera o svakom novom postu,a mi se čujemo idući put! Xx,M!








3 komentara:

  1. Odličan kao i uvijek! Bit će još collaba, nadam se!☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno! I ja se nadam barem još jednom collabu. :-)

      Izbriši
    2. hvala ti puno! I ja se nadam barem još jednom collabu. :-)

      Izbriši