utorak, 19. srpnja 2016.

6 summer life hacks you need to try!

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan post. Ovaj post odgađam već dobrih mjesec dana,nikako da ga stignem napisati i uslikati. Ali evo,danas sam napokon uspjela,lol. Današnja tema je vrlo zanimljiva-summer life hacks. Radi se o nekim trikovima i sl.koji će vam,na neki način,olakšati ljeto odnosno neke stvari vezane uz ljeto. Keep reading!🙈


#1-Cutting watermelon
Većina ljudi jede lubenicu u velikim komadima,if ya know what I mean. No,lakše bi bilo jesti ju u manjim komadima,zar ne? Samo ju izrežite na male komade,kao da režete pizzu i jedite kao pizzu,lol. A možete,uz to,kupiti i štapiće za sladoled i nataknuti jedan u lubenicu,pa je jedenje još više olakšano. 


#2-Eating ice cream!
We all know the struggle-sladoled na štapiću,ljeto,+30 stupnjeva. Sladoled curi,ruke su cijele umeljane,to me užasno nervira. Well,i za to ima jedno lako rješenje. Uzmite papirnati kalup za muffine i provucite ga na donji dio štapića. Nakon toga,sladoled će curiti u kalup,a ne u tvoju ruku.☺️

#3-Labello as your wallet
Tko bi pomislio da kutijica od labella može postati tvoj praktični novčanik? Zauzima jako malo mjesta,novac je siguran(da te netko ide pokrasti definitivno ne bi gledao ima li u labellu novca) i eto! Samo uzmite prazno labello ili izrežite nožem ono što je ostalo,operite tu 'kutijicu',zamotajte novac i to je to! Ako je labello prije ovoga bilo puno,taj ostatak možete spremiti u drugu kutijicu ili ambalažu od potrošene npr. kreme tako što poviše štednjaka rastopite taj ostatak u kutiji.
*btw fejk pare su naaj lol

#4-aloe vera hack.
Uz divno ljeto i sunce,naravno,možemo i pocrveniti,nažalost. Kako bi se prije riješili crvenila,moramo se mazati raznim kremama,jel. Jedna od najboljih,uz baby kreme i kreme protiv opeklina,jest aloe vera. Nekima je,recimo to tako,gadan osjećaj ili im se samo ne sviđa osjećaj aloe na ramenima,leđima i slično,pa zato imam rješenje. Sigurno doma imate kalupe za led,bez toga ne možete preživjeti ljeto,lol,pa u njih ulijte po malo aloe vere i zaledite preko noći ili dana. Kada se sledi,izvadite ih i lagano trljajte po mjestima gdje je crvenilo i opekline. To je to,učinak je isti,a osjećaj,of course,bolji.

#5-Sunglasses on a hanger! 
Ako imate više pari sunčanih naočala,you know the struggle,right? Morate ih nekako paziti da se ne slomiju,a ne znate idealno mjesto za njih. I understand you,iako koristim samo jedne,but whatever. Kako bi se riješili brige,iz ormara izvucite običnu vješalicu i na nju objesite sve naočale. Vješalicu stavite bilo gdje,svejedno je kad su naočale na sigurnom!


#6-Freezing water with your fav drink!
Onaj feeling kad kod kuće imaš najdraže piće,a nije hladno! I onda sve propadne,vrući napitak nije poželjan ljeti. No,to famozno piće možeš brzo ohladiti,ako se toga sjetiš prije. U plastičnu bocu ulij vode do pola i stavi u frizer preko noći ili veći dio dana. Poslije izvadi bocu,unutra će biti samo led. Preostaje ti samo da u tu ledenu bocu uliješ svoj omiljeni napitak koji će se odmah ohladiti i život će ti na neki način biti olakšan,lol. To možeš napraviti i sa vodom tako što ostaviš led da se malo otopi ili uliješ još vode do vrha boce.

I drage moje,to je to za ovaj post. Nadam se da vam se sviđa i da će vam na neki način olakšati ovo ljeto. Uživajte u ljetu,kad smo već kod njega,lijepo se zabavljate,a mišljenja i sve mi pišite u komentare ili na ask! I učlanite se u blog,hehee! Vidimo se idući put,xoxo.❤️


Nema komentara:

Objavi komentar