subota, 20. kolovoza 2016.

Back to school with M: desk tour + tips for desk organization!

Pozdrav svima,dobrodošli u još jedan post na ovom blogu. Ovaj post je ujedno i početak nove serije postova na temu back to school! Serija se naziva Back to school with M,a u njoj ću vam pokušati poboljšati početak školske godine i dati neke savjete u vezi toga. Pripremila sam vam neke zanimljive teme,a prva u seriji je desk tour i savjeti oko sređivanja stola kako bi bio organiziran. Provest ću vas kroz moj radni stol! Da ne duljim,krenimo!


Moj stol nije baš uvijek uredan,iako to nije preporučljivo,ometa nas u učenju,ali eto,sada je donekle sređen. S lijeve strane stola imam malo ogledalo na kojem držim dva najdraža labella: baby lips peach i obično labello hydro care. Odmah ispred toga imam nekoliko papira i isprintanih slika koje planiram zalijepiti i napraviti jedan diy,huh. 

Kraj ogledala se nalazila kutija od Canon mini printera za slike,no spremila sam ju,sada ima novo mjesto. Umjesto toga tu držim neke papiriće,jednu bilježnicu i slično,ništa previše bitno,a opet volim da mi je na dohvat ruke. 

S druge strane nalazi se 'kantica' za svijeću iz Ikee koju ja koristim za držanje olovaka i kemijskih olovaka,nekog školskog pribora i slično. 

As you can see,tu je i Ikea lampa za bolje osvjetljenje stola,odlična je! Do nje držim i mirisnu svijeću,obožavam ju!  


Tu je još jedna Ikeina stvarčica,kao neki držač za knjige i sve to,jel. Tu držim razne bilježnice koje nisu vezane za školu,ali eto,whatever!

Imam ja puno gluposti na stolu inače,sada sam ih uklonila i eto,to je to što se tiče mog stola i tako on uglavnom izgleda kada učim. A sada,savjeti!

#1-Cleaning!
Pametno je da svaki vikend uklonite sve stvari sa stola te obrišete prašinu i dobro očistite stol. Potom vratite sve stvari,složite ih i tako svaki vikend-držat ćete stol u redu,neredu nema mjesta,a i čist je,što je još bolje dok učite.

#2-Rasporedite stvari!
Sve što držite na stolu rasporedite nekim redoslijedom,stvari koje najčešće koristite uvijek držite blizu i ne natrpavajte stol raznim glupostima,as I sometimes do,lol.

#3-Throw away old stuff!
Dok sređujete stol,razmislite o tome što vam zaista tu treba a što je za baciti u smeće. To mogu biti stare stvari koje više nisu potrebne,bezveze zauzimaju prostor. Nered i previše stvari unosi negativnu energiju,stoga razmislite o svim stvarima koje tu imate i nađite im neku svrhu. Ako ju ne nađete,njihovo mjesto je u smeću! 

#4-Decorations!
Na stol,po želji,možete dodati i neke male dekoracije,kako bi ljepše izgledao. Ali pazite! Ne dodavajte stvari koje vam na bilo koji način odvraćaju pažnju,stoga razmislite o tome što vam je na stolu. Možete dodati neku biljčicu ili fotografiju,na primjer. Umjesto toga,dekoracija vam može biti i obična mirisna svijeća,if you want.☺️

Ekipa,to je to za ovaj prvi bts post! Nadam se da vam se svidio. Mišljenja mi pišite u komentare i na ask,učlanite se u blog,a mi se vidimo u idućem,također back to school,postu! Xoxo!



2 komentara:

  1. Odličan post i fotogrfije,imas moj follow!<3
    Uzv ako zelis:
    https://ildaslittlefashionplace.blogspot.ba/2016/08/moje-iskustvo_19.html#_=_

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno,znači mi!❤️💋Svakako ću te followati na blogu!

      Izbriši